ENERGIA

Please Add Photos <br> to your Gallery

Van bennem egy nagyon nagy feszültség. Mélyen, az ereimben csörgedezik, és kitölti a gondolataimat, ezáltal a tetteimet is. Motivál és elnyom, eltölt büszkeséggel és félelmet gerjeszt bennem. Tettekre sarkall, álmatlan éjszakákat okoz, amiket egy percig sem bánok.

Ezt hívom én energiának. Kifejtem.

received_849201325127369.jpeg

Talán betudható az újévnek, a sok fogadalomnak vagy a Year Compass-nek, amivel ráleltem sok előző évben elkövetett hibákra. Okulva a 2015-ből, tiszta lappal próbáltam indítani az évet. És rájöttem a nagy titokra, ami úgy szól: ne újévkor változtass a változtatni valón, hanem tedd ezt az év bármely napján, percében. Egy lenge tavaszi nap is tökéletes idő arra, hogy másként kelj fel reggel a puha ágyból. Minek várnál még egy napot, hónapot, évet vagy újévet? minden a Te döntésedtől függ.

Energia az, amikor a legerősebbnek érzem magam, amikor mindenre képes vagyok. Vajon én döntöm el, mikor leszek energikus? IGEN! Minden azon múlik, mennyire ápolom magam fizikailag és szellemileg, mennyi teret adok a kreatív gondolkodásomnak és hogyan élek a lehetőségeimmel, amik majd’ kibökik a szememet. Talán eddig vak voltam?

Még nem próbáltam meg, de legbelül tudom, hogy képes vagyok rá. Bárki mondhat bármit, csak én ismerem igazán magam. Ha kinyílik előttem a horizont és leveszem a szemellenzőt, vagy kilépek egy negatív közösségből, pontosan ez történik.

A bennem felgyűlt energiát arra fogom hasznosítani, hogy rájöjjek minden képességemre és azok határaira. Sok kobaktörés után elhatároztam, hogy komolyabban fogom venni a blogírást, a „robotlánykodást” és ötvözöm ezeket az alkotói elképzeléseimmel. Eddig csak úgy hébe-hóba, a nagy inspiráló momentumok alkalmával írtam, most azonban el szeretnék indítani valami sokkal intenzívebb, sokkal teljesebb, sokkal informatívabb oldalt, angol bejegyzések (is) lesznek, több helyre megyek előadni, dokumentálom az elért mérföldköveket, rendezvényeket szervezek, divatot teremtek az egylábú életnek, lerántom a leplet a tabukról a realitás talaján maradva. Nem ígérhetek mást, csak lábatlan poénokat, lépten-nyomon. (merjetek nyugodtan kuncogni rajtuk, ez a cél)

Amit biztosan tudok: hogy az én életem egy küldetés. Nektek, a fogyatékosoknak, az épeknek, a depressziósoknak és az örök viháncolóknak.

Hamarosan több információ jön,

EnergiaBomba Réka

(Vigyázat! A bejegyzés írásakor ez a Youtube videó szólt, meghallgatása súlyos motiváltságot idéz elő, erősen becsömörlött embereknek főleg ajánlott!)

No Comments Yet

Comments are closed