Robotlany blog - Reku termeszet
Please Add Photos <br> to your Gallery

Téves azt gondolnunk, hogy az életünk végtelen, és még millió időnk van a halál előtt. Bullshit.

Mindig mindent halogatunk(most nincs pénzem, időm, energiám), embereket hagyunk kisétálni az életünkből, akiket egyébként szerethetnénk, napról napra ugyanazt az egysíkú teendőket csináljuk, mondván: úgyis lesz még bőven idő „tenni”.
Pedig ez is csak egy olyan illúzió, ami megvezet és vakvágányra terel. Nincs arra SEMMI garancia, hogy másnap fel tudsz kelni az ágyból, vagy egyáltalán ki tudnád nyitni a szemed. Ahogy arra sincsen semmi biztosíték, hogy az általad fontosnak tartott személy szintén létezni fog (ebben a világban) holnap is.

tgd_4936.jpg

Egyetlen egy dolog örök: a jelen gyönyörű pillanata. A MOST, amikor minden lehetőség előttünk hever. Érintsd meg a másik embert, mosolyogj rá, mutasd ki neki a szeretetedet, és szeresd mindeneddel. Éld vele át azt, amit csak lehet. Hiszen ezért születtél erre a világra, hogy szeress és szeretve legyél. Szeresd a hivatásod tiszta szívvel, a szerelmedet, a családodat, az utcaseprőt és az ismeretlen ismerősöket is.

Egy jó barátom (lábatlan Pista) mondta nekem ezt: „Réka, az életet meg kell élni.” … Most értem igazán, miről is beszélt.

Réka

No Comments Yet

Comments are closed